Skælskør Kirsebær logo

Handelsbetingelser

Skaelskoerkirsebaer.dk er drevet af Danfrugt Skælskør A/S, CVR nummer 14380787.

Alle oplysninger der kan tilgås via skaelskoerkirsebaer.dk forudsætter at brugeren accepterer sidens forretningsbetingelser og politikker som beskrevet her. Ved køb af varer på vores webshop vil du blive bedt om at bekræfte accepten af vores forretningsbetingelser.

Vi forbeholder os retten til løbende at ændre vores forretningsbetingelser og dette afsnit vil blive opdateret herefter. 

Forretningsbetingelserne er til enhver tid i overensstemmelse med dansk og EU-lovgivning. 

Skælskør Kirsebær hostes af Woocommerce, der leverer webshop platformen hvorigennem vi sælger produkter. 

Når du handler på skaelskoerkirsebaer.dk er du indforstået med, at vi behandler dine personlige oplysninger, herunder enhedsinformation og ordreinformationer, samt at disse kan blive delt med tredjeparter på forskellige netværk. Det kan f.eks. være ved brug af en service til at gennemføre en betaling eller til at analysere brugeradfærd. Betalingsoplysninger er altid krypterede.

Vores produktbeskrivelser på webshoppen er udarbejdet så omhyggeligt som muligt. Men da der er tale om salg af frugter og bær, gør vi samtidig opmærksom på, og du accepterer, at der kan være afvigelser fra de viste produkter og de produkter du afhenter ved køb af varer. 

Priser kan desuden ændres uden varsel på sitet. Vi forbeholder os desuden retten til at ophøre salget af varer via skaelskoerkirsebaer.dk uden yderligere varsel.

Efter gennemført køb via skaelskoerkirsebaer.dk vil du modtage en bekræftelse på modtagelsen af din bestilling. Herefter vil vi hurtigst muligt bekræfte at bestillingen er pakket og er klar til afhentning til den ønskede dato. Da vi forhandler frisk frugt og bær der er afhængig af sæson og andre væsentlige forhold forbeholder vi os retten til at begrænse eller afvise en ordre, hvis det skulle ske at høsten ikke er som forventet. 

Returret
Der gælder som udgangspunkt 14 dages returret på alle køb over nettet, dog ikke på fødevarer. Vores sortiment på webshoppen har oftest en begrænset holdbarhed og du kan derfor ikke ombestemme dig efter levering. Har du efter afgivet ordre ændringer til din ordre eller ønsker du at annullere den, så kan du dog altid skrive til os på: admin@danfrugt.dk senest to dage inden datoen for afhentning, så tager vi stilling til om det er muligt at efterkomme forespørgslen. Husk at angive dit ordrenummer. 

Garanti for fejl i vores varer
Vi sætter kvalitet i højsædet når det gælder vores frugter og bær. Vores plantager og høsten ændrer sig løbende i løbet af sæsonen, også i forhold til de aktuelle vejrforhold, og da vi sælger naturprodukter kan du derfor opleve at dine varer vil afvige fra gang til gang. Det er altid en god idé at sikre dig, at dine varer opbevares korrekt hjemme hos dig selv efter afhentning hos os. Har du spørgsmål til dine produkter eller opbevaringen af dem, er du altid velkommen til at tage fat i os.

Det kan naturligvis ske, at der er en vare der har en fejl og ikke lever op til vores standarder. I så fald beder vi dig om at tage et billede af varen og sende det til os på admin@danfrugt.dk med en forklaring af problemet. Husk at angive dit ordrenummer. Dette skal ske umiddelbart efter og allersenest 24 timer efter afhentning på plantagen. Vi erstatter selvfølgelig varen næste gang du lægger vejen forbi plantagen. Dette aftales nærmere ved henvendelse.

Kontaktoplysninger

Du kan altid kontakte Skælskør Kirsebær her.